Bólyi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Köszönet a szakmabemutatókért 2021.11.

Köszönet:

Iskolánk az idén is segítette a pályaválasztás előtt álló diákok szakmaválasztásra irányuló törekvéseit. A pályaválasztási döntés során nem csak azt érdemes figyelembe venni, hogy kinek milyen vágyott céljai, elképzelt életpályája van, hanem azt is szem előtt kell tartani, hogy vajon ez számára megfelelő, biztos jövőt jelent-e a munka világában. Megélhetése, szakmai előmenetele biztosított lesz-e választása által. Ezt nevezzük tudatos életpálya tervezésének, melynek fontos részét képezik a célkitűzések, maga a tervezési folyamat, a jövőre való felkészülés.

Ebben kívántunk segítséget nyújtani a Bóly és környékén élő vállalkozók, cégek életének bemutatásával.

Köszönetet szeretnénk mondani azoknak is, akik bár vállalták a szakmabemutatót,  az idén nem jutottunk el hozzájuk: Tárnoky Mézeskalács; Terrán Kft.; May Péter-fényképészet; Eckerle Automotive Bóly Kft.

Köszönjük a lehetőséget a következő szakma képviselőinek: Agro Boy Kft.; B és T Épületgépész Kft.; Bóly-Fog Szolgáltató és Kereskedelmi Kft (dr. Szobotka Rita); Breitenstein Cukrászda; Reiso – Hungaria  Kft.; Szabó Judit-Fűfa Virágbolt; Gere Panzió Villány; Aquacut Kft.-Kerner Zoltán; Pudár Kati Fodrászat; Klippel Kft.

Hasznos linkek